Menu

Adamos Band

Trupa Adamos Band a luat fiinta in noiembrie 2012 si este alcatuita in totalitate din absolventi si studenti ai Universitatii de Arte "George Enescu" - Iasi.

Aceasta formula este o extensie a formatiei Adamos Brass, fanfara infiintata in 2007 de asis.univ.drd. Liviu-Razvan Adamachi si a aparut din dorinta publicului de a se bucura de o diversitate mai mare de genuri muzicale. Desavarsirea artistica a fiecarui membru din Adamos Band face ca aceasta trupa sa ofere o experienta de neuitat oricarui eveniment.

Liviu Adamachi

Voce / Trombon

Asist. univ. Liviu-Razvan Adamachi născut pe data de 28 Decembrie 1983 la Iasi. Si-a inceput studiile in anul 1995 la clasa de trombon a profesorului Ioan Toronciuc la Colegiul National de Arta Octav Bancila din Iasi. In decursul anilor de scoală a participat la numeroase concursuri naţionale si internaţionale si la olimpiade de muzică.

A absolvit Universitatea de Arte George Enescu Iasi la clasa aceluiaşi profesor mai sus mentionat in anul 2007. In anii facultăţii a colaborat cu diverse orchestre din tara. A absolvit studiile de Master a Univesităţii de Arte George Enescu in 2009. In prezent este Asistent universitar la Facultatea de Interpretare Muzicală din cadrul Univesităţii de Arte George Enescu si profesor colaborator la Colegiul Naţional de Artă Octav Bancilă Iaşi. Este fondatorul ansamblului Adamos Brass pe care il conduce si in prezent.

Marian Avasiloaie

Trompeta

Marian s-a născut pe data de 08 Septembrie 1987 la Vaslui. Studiază trompeta din clasa a patra, in gimnaziu a participat la diverse olimpiade si concursuri, obtinand numeroase premii. A inceput la Vaslui si apoi a venit la Iasi unde a terminat Colegiul National de Arta Octav Bancilă in anul 2008.

Pe perioada liceului a participat la olimpiade si concursuri naţionale si internaţionale unde a obtinut numeroase premii I si II. In prezent este student la Universitatea de Arte George Enescu din Iaşi. A devenit membru al formaţiei Adamos Brass in anul 2008.

George Robert Cristea

Saxofon

George Robert Cristea s-a născut pe data de 8 Decembrie 1988 la Vaslui. A inceput să studieze la Şcoala de Muzică Mihai Eminescu din Vaslui, studiază clarinetul din clasa a cincea. A absolvit cursurile Colegiului Naţional de Artă “Octav Bancila” in anul 2008.

A participat la numeroase festivaluri si concursuri naţionale de muzică. In prezent este masterand al Universitatii de Arte “George Enescu” Iaşi, Facultatea de Interpretare Instrumentala.

Marius Timpau

Chitara

Marius Ţîmpău a urmat Colegiul de Arta "Ciprian Porumbescu" Suceava, Academia de Arte “George Enescu” Iaşi, Facultatea de Interpretare Muzicală, specializarea chitară. A fost profesor de chitară la Colegiul Naţional de Arte “C. Porumbescu” din Suceava, actualmente este profesor de chitară la Colegiul Naţional de Artă “Octav Bancilă” Iaşi.

Victor Alexandru Diaconu

Bass

Victor Alexandru Diaconu s-a nascut in Vaslui la data de 2 iunie 1991. Este absolvent al Colegiului de Arta ,,Octav Bancila'' Iasi, actualmente student la Universitatea de Arte ,,George Enescu'', Facultatea de Interpretare Muzicala.

A participat la numeroase concursuri zonale, nationale si internationale de interpretare, sectiunea Tuba unde a acumulat numeroase premii si diplome de merit.

Denis Costiuc

Tambal

Denis Costiuc s-a nascut la 29 octombrie 1994 la Chisinau. A absolvit cursurile Colegiului de Muzica “Ștefan Neaga" - Chisinau. In prezent este student la Academia de Muzica din Chisinau.

Experienta profesionala acumulata din colaborarile cu ansambluri profesioniste atat din Romania cat si din Republica Moldova.

Iustin Rusu

Percutie

Iustin Rusu născut pe data de 04 Mai 1985 la Bacau. A absolvit Liceul de Arta George Apostu din Bacau la clasa de percuţie in anul 2004. In urmatorii patru ani a fost student la Universitatea de Arte George Enescu din Iaşi la clasa de percuţie a Conf. Univ. Dr. Florian Simion.

In anii de studenţie a colaborat cu mai multe orchestre si ansambluri din ţară. A absolvit in anul 2008 iar in prezent este masterand in cadrul aceleiasi Universităţi si angajat la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploieşti. A devenit membru al ansamblului Adamos Brass in anul 2009.