Flower Power Party - Restaurant
Eveniment
Cea mai veselă petrecere din Iași, dedicată frumuseții, feminității și primăverii, va avea loc pe 8 martie la Restaurantul Ideo, începând cu ora 18:30. O mulțime de surprize au fost pregătite pentru participanți, astfel încât sărbătoarea să fie completă, iar seara să fie memorabilă.
Cum tema petrecerii este Flower Power, eleganta sală de evenimente Ideo își va întâmpina oaspeții cu o explozie de culoare și farmec și cu un spectaculos decor floral.

Antrenul petrecerii va fi asigurat de Adamos Band, cu muzică live, bună dispoziție și invitații la dans imposibil de refuzat.

Meniul ce include aperitiv, fel principal și desert va fi unul rafinat și festiv, creațiile culinare fiind realizate pe baza conceptului original Ideo, sănătate-savoare-surpriză.

În fața acestor delicioase și plăcute provocări, nu vă rămâne decât să lăsați puterea florilor să vă cucerească (măcar) pentru o seară: alegeți o ținută „flower inspired", pregătiți-vă pentru relaxare, distracție și răsfăț, și scrieți-vă în agendă, pentru 8 martie la ora 18:30, Flower Power Party. La Ideo.

Rezervări și informații la tel. 0753 025446.